Start    |    Produkter    |     Motorlås 6300

Motorlås 6300

Motorlås i smalprofilutförande certifierad i låsklass 5

SAFETRON 6300 tillhör marknadens snabbaste och mest avancerade motorlås med dorndjup 35mm. Låset frånreglar under 0.2 sekunder och klarar därför användning i högfrekventa dörrmiljöer.

Typiska användningsområden är dag-, natt- och säkerhetslåsning inom handel, kontor och industri samt där det ställs höga till mycket höga krav på säkerhet. SAFETRON 6300 är certifierad enligt SS-EN 14846 Grade 7 samt SSF-3522 låsklass 3, 4 och 5.

Dörrautomatik

SAFETRON 6300 är försedd med en förstärkt hakregelkolv och är anpassad för användning som säkerhetslåsning i dörrar med skyddsklasskrav 1, 2 eller 3. Motorlås 6300 kan dessutom användas i kombination med dörrautomatik. 

Certifierad låsprodukt

SAFETRON 6300 är certifierade enligt Stöldskyddsföreningens norm SSF 3522 klass 3, 4 och 5 samt den europeiska standarden SS-EN 14846 Grade 7.

Klassisk kolvplacering

SAFETRON 6300 har klassisk kolvplacering och är anpassade för att användas tillsammans med slutbleck SAFETRON 106-5. SAFETRON 6300 är speciellt framtagen för att fungera med aluminiumprofilsystem.

Anslutning via styrenhet

Anslutning via styrenhet sker genom SAFETRON TC CU2 som levereras i samtliga satsförpackningar. Styrenhet TC CU2 har marknadens bredaste användningsområde i en och samma styrenhet. Två motorlås kan anslutas utan någon begränsning i signalutbyte, detta innebär att TC CU2 effektivt är två styrenheter i en. I TC CU2 finns också möjligheten att programmera AUX reläer för önskad funktion.

SAFETRON TC CU2

Långa kabellängder

6000-serien tillåter kabellängder upp till 100 meter mellan låshus och styrenhet vilket ger nya möjligheter att installera styrenheter i skyddade miljöer såsom elcentraler, serverrum eller dylikt.

Utvecklad och tillverkad i Sverige

SAFETRON 6300 är precis som alla våra motorlås utvecklade och tillverkade i Sverige för den Skandinaviska marknaden. Våra lås tillverkas av material som klarar tuffa miljöer och säkerhetskrav. Vi sparar inte in där andra gör utan garanterar högkvalitativa produkter även om det innebär en dyrare tillverkningsprocess.

Hardox®

Väsentliga detaljer är producerade i Hardox®-stål från SSAB, ett stål med världsunika egenskaper gällande slitstyrka, hårdhet och seghet. Varför tillverka produkter med material från andra länder när vi är bäst i världen på hemmaplan?
Tekniska data
Spänningsmatning 10-48 VDC
Strömförbrukning 60mA @ 24VDC
Ladda ner