Adam Klingberg, försäljningsansvarig på SAFETRON och Jonas Arvidsson, VD på Parakey

Parakey & SAFETRON utmanar marknaden – lanserar nytt på SKYDD

Det Göteborgs-baserade Prop Tech-bolaget Parakey och den Karlstad-baserade innovativa låstillverkaren SAFETRON har tillsammans något helt nytt, utmanande och revolutionerande på gång! Tillsammans bjuder bolagen in till produktlansering på säkerhetsmässan SKYDD den 25 oktober.

“Vi vill bredda och samtidigt utmana marknaden genom att ta vårt erbjudande till nästa nivå! Med innovativa, kvalitetssäkra och av marknaden mycket uppskattade produkter är SAFETRON en perfekt partner till Parakey i utvecklingen av denna unika produkt. Vi längtar enormt efter att lansera och visa upp produkten samt berätta mer om vårt samarbete med SAFETRON för säkerhetsbranschen på SKYDD”, säger Parakeys VD Jonas Arvidsson.

”Mobil access är ett segment som just nu växer exponentiellt och som vi är helt säkra på kommer utgöra en stor del av passagekontrollen i framtidens fastigheter. Vi är därför stolta att kunna presentera detta samarbete med Parakey som är marknadens största aktör inom området. Genom detta samarbete framtidssäkrar vi vårt utbud och möter nuvarande och kommande accessbehov”, säger Adam Klingberg, försäljningsansvarig på SAFETRON.

Nordens ledande leverantör av mobil access, Parakey, och SAFETRON som är en av marknadens ledande tillverkare av elektroniska lås för den Skandinaviska marknaden, har arbetat tillsammans och utvecklat en helt unik produkt som presenteras under första dagen på säkerhetsmässan SKYDD, den 25 oktober.

  Vad? SAFETRON x Parakey produktlansering
    Var? I Parakey monter A06:29 på SKYDD, Stockholmsmässan
  När? 25 oktober, kl. 11.00

För ytterligare information:

Adam Klingberg
Försäljningsansvarig, SAFETRON
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+46 72 222 27 76

Jonas Arvidsson
VD, Parakey
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+46 73 183 66 66

Om Parakey

Parakey AB utvecklar och säljer en digital accessplattform där en smartphone används för att öppna låsta utrymmen såsom lägenheter, kontor, garage etc. En mobil nyckel distribueras digitalt via Parakeys accessplattform till användaren och tjänsten administreras via Parakeys webbportal eller via integration. Parakey har idag över 280 000 unika användare med möjligheten att öppnar låsta utrymmen med sina mobiler. Läs vidare på parakey.co

Om SAFETRON

SAFETRON utvecklar och tillverkar marknadsledande elektroniska lås för den Skandinaviska marknaden. Samtliga produkter är producerade i Sverige. Produktsortimentet är ett av de bredaste på marknaden varför SAFETRON kan därför erbjuda elektroniska lås till samtliga delar i ett fastighetsprojekt oavsett vilka funktions- eller säkerhetskrav som föreligger. De elektroniska låsen är riktade mot kommersiella fastigheter där kunderna utgörs av både privata och offentliga sektorn.

Ladda ner
  •   Pressmeddelande SAFETRON x Parakey