Skip to main content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lediga tjänster 0

Nedan ser ni vilka tjänster vi just nu söker men vi välkomnar alltid spontanansökningar, skicka in den till jobb@safetron.com


Nyheter
Merch till sommarens äventyr
12 juni 2024
Förra årets sommar give-aways blev en braksuccé och därför går vi nu all-in! Den 11 juni öppnade vi vår Merch store med en limiterad kollektion av noggrant utvalda SAFETRON merch för sommarens alla äventyr.
Video: Framtidens digitala lägenhetsdörr
13 maj 2024
Vi besökte Nordbygg 2024 och tog en titt på framtidens digitala lägenhetsdörr som Hellbergs Dörrar visade - med lås från SAFETRON
SL620 – en teknisk innovation
27 februari 2024
Varför är SAFETRON SL620 ett av marknadens mest populära eltryckeslås? Vi förklarar innovationen som är SL620.
Vi besöker projekten
Prestigefyllt bostadsprojekt i Stockholm
Det är alltid trevligt att besöka projekten där våra produkter används, vi fick möjligheten att följa med till ett i centrala Stockholm.
Sveriges nordligaste badhus
Idag har vi fått besöka miljardprojektet som är Sveriges nordligaste badhus: Midnattssolsbadet i Kiruna. Vår Jonas Hellström har tillsammans med Caverion i Piteå samarbetat under projekteringsprocessen.
Vi besökte Karlatornet
Idag fick vi chansen att besöka Karlatornet, ett av de största byggnadsprojekten i Sverige. Vi är givetvis väldigt stolta över att ha levererat projektets samtliga elektroniska lås.

SAFETRON AB

Elektroniska låslösningar för
den skandinaviska marknaden

Vi har lösningarna för moderna dörrmiljöer – oavsett funktion och säkerhetskrav

SAFETRON AB
EST. 1993

SAFETRON AB har sedan starten 1993 utvecklat och tillverkat marknadsledande elektroniska lås för den Skandinaviska marknaden.

När vi i slutet på 90-talet lanserade vårt första motorlås var det marknadens snabbaste motorlås, en innovation som snabbt drev företaget framåt.

Just innovation är ett av våra viktigaste ledord. Tack vare att utveckling och produktion arbetar i nära anslutning till varandra har vi möjlighet att effektivt utveckla nya innovativa produkter men också förädla och vidareutveckla redan befintliga låstyper. Vi är stolta över att kalla våra produkter svensktillverkade.

I produktsortimentet finns allt från enklare daglås till de mest avancerade högsäkerhetslåsen. Tack vare detta är vi en komplett leverantör av elektroniska lås som kan erbjuda produkter till hela fastighetsprojekt.

Vi är ledande inom utveckling av elektroniska lås i Skandinavien. Genom det ska våra produkter driva säkerhetsbranschen framåt och framtidssäkra samhällets fastigheter och kritisk infrastruktur.

Distribution

Distributionen inom Skandinavien av SAFETRONs produkter sker genom våra återförsäljare tillika samarbetspartners. Dessa grossistföretag säkerställer att de logistiska utmaningar som byggnadsprojekt ställs inför hanteras på ett snabbt, tryggt och rationellt sätt.

Kvalitet

SAFETRON AB eftersträvar att punktligt leverera förstklassiga tjänster och produkter som motsvarar myndigheters och kunders behov, krav och förväntningar. Kvalitet, innovation och hög kundtillfredsställelse skall vara företagets främsta konkurrensmedel. SAFETRON AB:s förmåga att leva upp till detta skall stärkas genom kontinuerligt förbättringsarbete mot uppsatta mål, i vilket alla medarbetare engageras.

Miljö

SAFETRON AB skall följa gällande lagstiftning och eftersträvar att genom kontinuerlig förbättring av verksamheten med elektriska lås såväl egna som agenturprodukter effektivisera resursanvändningen för att därigenom bidra till en successivt minskad miljöpåverkan.

Våra egentillverkade produkter är dessutom alltid bedömda av externa oberoende miljöorgan som t.ex. Byggvarubedömningen och Sunda hus.

SAFETRON AB skall också verka för att transporter och elanvändning optimeras, att kontorsmaterial, etc, källsorteras, att personalen får adekvat information i miljöfrågor och att anlitade leverantörer tar hänsyn till miljöpåverkan i sin verksamhet. SAFETRON AB är Miljödiplomerade sedan 2010.

Om oss

Logistikcenter

I Karlstad finns huvudkontoret men också vårt logistikcenter som varje dag ser till att våra distributörer runt om i Skandinavien har goda lagernivåer av våra produkter. Tack vare denna distributionsmodell kan vi säkerställa att våra kunders projekt alltid har det material som krävs för färdigställande.

Kontakta vår orderavdelning

+46 10 35 00 241

order@safetron.com

Support

Alla våra produkter bygger på en grundläggande filosofi kring användarvänlighet. Komplexiteten i många av dagens säkerhetssystem gör att frågor trots det kan uppstå vid driftsättning eller felsökning. Hos oss får man alltid prata med kunnig och lösningsorienterad personal. Vi vet att er tid är värdefull och att snabb hjälp är väsentlig.

Kontakta vår support

+46 10 35 00 242

service@safetron.com

Referens
objekt

Vi hjälper er med
era projekt

Vi har över 30 års erfarenhet av elektroniska låslösningar och hjälper er gärna med era projekteringsfrågor. I moderna fastighetsprojekt behöver ställning tas till en rad komplexa parametrar som funktion och säkerhetskrav, gällande lagkrav och även produkttekniska som t.ex. certifikat i de olika standarder som tillämpas i och runt dörrmiljön.
Kontaktuppgifter
SAFETRON AB
Säterivägen 18
65341 Karlstad

+46 10 35 00 240
info@safetron.com