Skip to main content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lediga tjänster 1

Nedan ser ni vilka tjänster vi just nu söker men vi välkomnar alltid spontanansökningar, skicka in den till jobb@safetron.com


Nyheter

Vi arrangerar teknisk utbildning

19 februari 2024
Häromveckan arrangerade vi en teknisk utbildning för Avarn Security Sverige i Malmö.

Fastighetsmässan Malmö

6 februari 2024
Malmö! Nu är det äntligen dags för mässa igen när Fastighetsmässan Syd går av stapeln nu på onsdag den 7-8 februari.

Siden er nå på norsk!

2 februari 2024
år norske nettside er endelig lansert! Vi har vært lydhøre for våre kunders tilbakemeldinger og derfor er nettsiden raskere og enklere å navigere enn før.
Vi besöker projekten

Prestigefyllt bostadsprojekt i Stockholm

Det är alltid trevligt att besöka projekten där våra produkter används, vi fick möjligheten att följa med till ett i centrala Stockholm.

Sveriges nordligaste badhus

Idag har vi fått besöka miljardprojektet som är Sveriges nordligaste badhus: Midnattssolsbadet i Kiruna. Vår Jonas Hellström har tillsammans med Caverion i Piteå samarbetat under projekteringsprocessen.

Vi besökte Karlatornet

Idag fick vi chansen att besöka Karlatornet, ett av de största byggnadsprojekten i Sverige. Vi är givetvis väldigt stolta över att ha levererat projektets samtliga elektroniska lås.

Referenser

Utforska ett urval av våra tidigare projekt
Våra produkter används i alla typer av kommersiella fastigheter. Oavsett säkerhet och funktionskrav finns en lösning i vårt produktsortiment. Exempel på typer av fastighetsprojekt dit vi levererar är kontor, handel, flerbostad och industri.

Karlatornet

Vi fick förtroendet att leverera all elektronisk låsning till ett av modern tids största byggnadsprojekt tillika Nordens högsta byggnad och landmärket Karlatornet i Göteborg.

Produkter i projektet

RISE säkerhetslaboratorium

Alla våra produkter testas och certifieras av statliga RISE (Research Institutes of Sweden AB) som är ett oberoende forskningsinstitut. Därför är vi extra stolta att ha levererat samtliga lås till deras nya säkerhetslaboratorium.

Produkter i projektet

Kv Björnflokan

Kvarteret Björnflokan är ett modernt bostadskvarter i Borås stadskärna. Totalt 319 bostäder, en förskola, matbutik och kommersiella lokaler ryms i projektet.

Produkter i projektet

Kunskapsstaden kiruna

Kunskapsstaden i nya Kiruna centrum är 40 tusen kvm nybyggda lokaler som utgörs av gymnasieskola, kulturskola och lärcentra för vuxna.

Produkter i projektet

World of Volvo

Söder om Liseberg breder World of Volvo ut sig, ett museum och en mötesplats där vi fått äran att leverera elektronisk låsning.

Produkter i projektet

Drammen nya sjukhus

Vi fick förtroendet att leverera all elektronisk låsning till det nya sjukhuset i Drammen, Norge. Projektet kommer totalt ha kostat 10 miljarder NOK och sjukhuset kommer ersätta nuvarande Drammen sjukhus samt Blakstad sjukhus. 

Produkter i projektet

Postnord terminal Helsingborg

Postnords terminal i Helsingborg om 21 tusen kvadratmeter stod färdig 2020. Vi fick förtroendet att leverera elektronisk låsning till projektet.

Produkter i projektet
referenser