Skip to main content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lediga tjänster 1

Nedan ser ni vilka tjänster vi just nu söker men vi välkomnar alltid spontanansökningar, skicka in den till jobb@safetron.com


Nyheter

Vi arrangerar teknisk utbildning

19 februari 2024
Häromveckan arrangerade vi en teknisk utbildning för Avarn Security Sverige i Malmö.

Fastighetsmässan Malmö

6 februari 2024
Malmö! Nu är det äntligen dags för mässa igen när Fastighetsmässan Syd går av stapeln nu på onsdag den 7-8 februari.

Siden er nå på norsk!

2 februari 2024
år norske nettside er endelig lansert! Vi har vært lydhøre for våre kunders tilbakemeldinger og derfor er nettsiden raskere og enklere å navigere enn før.
Vi besöker projekten

Prestigefyllt bostadsprojekt i Stockholm

Det är alltid trevligt att besöka projekten där våra produkter används, vi fick möjligheten att följa med till ett i centrala Stockholm.

Sveriges nordligaste badhus

Idag har vi fått besöka miljardprojektet som är Sveriges nordligaste badhus: Midnattssolsbadet i Kiruna. Vår Jonas Hellström har tillsammans med Caverion i Piteå samarbetat under projekteringsprocessen.

Vi besökte Karlatornet

Idag fick vi chansen att besöka Karlatornet, ett av de största byggnadsprojekten i Sverige. Vi är givetvis väldigt stolta över att ha levererat projektets samtliga elektroniska lås.

Skåplås

Elektriska skåplås för olika typer av användningsområden. Från varianter med utbytbara batterier i så kallat stand-alone-utförande till skåplås som kan ingå i ett större passersystem.

Batteridrivna skåplås

Skåplås i s.k. stand-alone-utförande lämpar sig där man inte behöver den utökade övervakningen av ett passersystem. Tänkbara användningsområden är förvaringsboxar, omklädningsrum, medicinskåp, butiksinredning m.fl.

Kabelanslutna skåplås

Skåplås med fast installation lämpar sig där man dels vill ha utökad övervakning i form av ett passersystem men också ha möjlighet att kunna styra låsen centralt. Skåplås av denna typ kan styras med tryckknapp, kopplingsur, kodlås eller mer avancerade passersystem. Tänkbara användningsområden är butiker, skolor, industrier, kontor m.fl.


SAFETRON 5 års garanti

Vi är medvetna om branschens utmaningar i nybyggnadsprojekt där krav finns på längre garantitid. 

Vi vill göra denna process så enkel som möjligt för våra kunder och erbjuder därför 5 års garanti som standard på alla våra produkter.