Skip to main content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lediga tjänster 1

Nedan ser ni vilka tjänster vi just nu söker men vi välkomnar alltid spontanansökningar, skicka in den till jobb@safetron.com


Nyheter

Vi arrangerar teknisk utbildning

19 februari 2024
Häromveckan arrangerade vi en teknisk utbildning för Avarn Security Sverige i Malmö.

Fastighetsmässan Malmö

6 februari 2024
Malmö! Nu är det äntligen dags för mässa igen när Fastighetsmässan Syd går av stapeln nu på onsdag den 7-8 februari.

Siden er nå på norsk!

2 februari 2024
år norske nettside er endelig lansert! Vi har vært lydhøre for våre kunders tilbakemeldinger og derfor er nettsiden raskere og enklere å navigere enn før.
Vi besöker projekten

Prestigefyllt bostadsprojekt i Stockholm

Det är alltid trevligt att besöka projekten där våra produkter används, vi fick möjligheten att följa med till ett i centrala Stockholm.

Sveriges nordligaste badhus

Idag har vi fått besöka miljardprojektet som är Sveriges nordligaste badhus: Midnattssolsbadet i Kiruna. Vår Jonas Hellström har tillsammans med Caverion i Piteå samarbetat under projekteringsprocessen.

Vi besökte Karlatornet

Idag fick vi chansen att besöka Karlatornet, ett av de största byggnadsprojekten i Sverige. Vi är givetvis väldigt stolta över att ha levererat projektets samtliga elektroniska lås.
|

Vi söker en marknadskoordinator / grafisk designer

Vi expanderar och söker nu en
Marknadskoordinator / Grafisk designer
Placeringsort: Karlstad

Om företaget 

Safetron AB har sedan starten 1993 utvecklat och tillverkat marknadsledande elektroniska lås för kommersiella fastigheter på den skandinaviska marknaden.

När vi i slutet på 90-talet lanserade vårt första motorlås var det marknadens snabbaste motorlås, en innovation som snabbt drev företaget framåt. Just innovation är ett av våra viktigaste ledord och vi är idag en av de mest kompletta leverantörerna av elektriska lås på marknaden. Vi är stolta över att kalla våra produkter svensktillverkade.

Dina arbetsuppgifter 

Vi är ett av de snabbast växande företagen i branschen och vi söker nu efter en självständig och driven marknadskoordinator och grafisk designer som kommer ansvara för produktionen av vårt marknadsföringsunderlag, broschyrer, tekniska anvisningar, presentationer, inlägg på sociala medier, innehåll på vår hemsida o.s.v. 

Säkerhetsbranschen består övervägande av män och utan att det är ett absolut krav så välkomnar vi gärna fler kvinnor till branschen som vi tror kan komma in med nya infallsvinklar.

Du kommer att arbeta självständigt och i nära samarbete med vår marknad och försäljningsavdelning. Vi är en liten organisation med korta beslutsvägar vilket skapar stor flexibilitet i företaget. Du ska ha goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift då vi även har kunder utanför Norden.

Om dig 

Som person får du gärna vara tekniskt intresserad, social och har förmågan att arbeta i ett sammansvetsat lag såväl som självständigt med stort driv. Du är kreativ och har en känsla för modern design och kommunikation.

Du har djupgående kunskaper i:

  • Adobe inDesign
  • Adobe Illustrator
  • Adobe Photoshop

Goda kunskaper i:

  • Davinci Resolve /  Adobe Premiere
  • WordPress
  • Keynote / Powerpoint
  • Word
  • Excel

Meriterande:

  • Keyshot eller Blender

Tjänsten är på heltid och förväntas tillsättas så snart vi har hittat rätt person. Skicka din ansökan till jobb@safetron.com

För mer information kontakta 

Adam Klingberg 
Försäljning / marknad
010-350 02 47
adam@safetron.com

Stefan Vannemyr
VD
010-350 02 45
stefan@safetron.com

Ladda ner

Platsannons, marknadskoordinator / grafisk designer (.pdf)

Nyhetsarkiv