Skip to main content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lediga tjänster 1

Nedan ser ni vilka tjänster vi just nu söker men vi välkomnar alltid spontanansökningar, skicka in den till jobb@safetron.com


Nyheter

Vi arrangerar teknisk utbildning

19 februari 2024
Häromveckan arrangerade vi en teknisk utbildning för Avarn Security Sverige i Malmö.

Fastighetsmässan Malmö

6 februari 2024
Malmö! Nu är det äntligen dags för mässa igen när Fastighetsmässan Syd går av stapeln nu på onsdag den 7-8 februari.

Siden er nå på norsk!

2 februari 2024
år norske nettside er endelig lansert! Vi har vært lydhøre for våre kunders tilbakemeldinger og derfor er nettsiden raskere og enklere å navigere enn før.
Vi besöker projekten

Prestigefyllt bostadsprojekt i Stockholm

Det är alltid trevligt att besöka projekten där våra produkter används, vi fick möjligheten att följa med till ett i centrala Stockholm.

Sveriges nordligaste badhus

Idag har vi fått besöka miljardprojektet som är Sveriges nordligaste badhus: Midnattssolsbadet i Kiruna. Vår Jonas Hellström har tillsammans med Caverion i Piteå samarbetat under projekteringsprocessen.

Vi besökte Karlatornet

Idag fick vi chansen att besöka Karlatornet, ett av de största byggnadsprojekten i Sverige. Vi är givetvis väldigt stolta över att ha levererat projektets samtliga elektroniska lås.

Dörrmagneter

Elektromagnetiska lås finns i en mängd olika utföranden och egenskaper med hållkrafter från 50 kg upp till hållkrafter över 1000 kg. Elektromagnetiska lås innehåller inga rörliga delar som kan förorsaka fel och den höga magnethållkraften håller dörren effektivt stängd men är ändå lätt öppningsbar.

Man kan dela in de elektromagnetiska låsen i några huvudgrupper med lite olika användningsområden, se nedan.

 • Läs mer

  Skåplåsmagneter

  Denna typ av magneter har vanligtvis hållkrafter upp till 100 kg och är relativt små. De är lämpliga att använda i trånga utrymmen såsom skåp och lådor. Finns med dörrstatusgivare som option.

  Minimagneter

  Hållkraften för denna typ av magnet är upp till 300 kg alt 2×300 kg för dubbelmagneter. Typiska installationer för denna typ är t.ex altandörrar i äldreboenden och andra utrymnings vägar där det skall vara lätt öppningsbart. Magneterna kan förses med övervakning, om dörren är låst eller olåst samt om dörren är öppen eller stängd.

  Skjutdörrsmagneter

  Hållkraften för denna typ av magnet är upp till 300 kg. Finns i två utföranden försänkt (SFU/SFM) och i en variant med konsol för utanpåliggande montage (275-SL) Typisk installation för denna typ av magnet är lättare skjutdörrar. Magneterna kan förses med övervakning, om dörren är låst eller olåst samt om dörren är öppen eller stängd.

  Maximagneter

  Hållkraften för denna typ av magnet är upp till 600 kg alt 2×600 kg för dubbelmagneter. Typiska installationer för denna typ är t.ex utrymningsdörrar i sporthallar och andra utrymnings vägar där det skall vara lätt öppningsbart. Magneterna kan förses med övervakning om dörren är låst eller olåst samt om dörren är öppen eller stängd.

  Shearlock magneter

  En shearlock är ett elektromagnetiskt säkerhetslås, med en hållkraft upp till 1000 kg. Låset kan monteras på alla typer av dörrar. Shearlock är det idealistiska låset för pendeldörrar och övervakade nödutrymningsdörrar försedda med nödutrymningslås. Dessa lås kombinerar magnetiska och mekaniska krafter.

SAFETRON 5 års garanti

Vi är medvetna om branschens utmaningar i nybyggnadsprojekt där krav finns på längre garantitid. 

Vi vill göra denna process så enkel som möjligt för våra kunder och erbjuder därför 5 års garanti som standard på alla våra produkter.