Skip to main content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lediga tjänster 0

Nedan ser ni vilka tjänster vi just nu söker men vi välkomnar alltid spontanansökningar, skicka in den till jobb@safetron.com


Nyheter
Merch till sommarens äventyr
12 juni 2024
Förra årets sommar give-aways blev en braksuccé och därför går vi nu all-in! Den 11 juni öppnade vi vår Merch store med en limiterad kollektion av noggrant utvalda SAFETRON merch för sommarens alla äventyr.
Video: Framtidens digitala lägenhetsdörr
13 maj 2024
Vi besökte Nordbygg 2024 och tog en titt på framtidens digitala lägenhetsdörr som Hellbergs Dörrar visade - med lås från SAFETRON
SL620 – en teknisk innovation
27 februari 2024
Varför är SAFETRON SL620 ett av marknadens mest populära eltryckeslås? Vi förklarar innovationen som är SL620.
Vi besöker projekten
Prestigefyllt bostadsprojekt i Stockholm
Det är alltid trevligt att besöka projekten där våra produkter används, vi fick möjligheten att följa med till ett i centrala Stockholm.
Sveriges nordligaste badhus
Idag har vi fått besöka miljardprojektet som är Sveriges nordligaste badhus: Midnattssolsbadet i Kiruna. Vår Jonas Hellström har tillsammans med Caverion i Piteå samarbetat under projekteringsprocessen.
Vi besökte Karlatornet
Idag fick vi chansen att besöka Karlatornet, ett av de största byggnadsprojekten i Sverige. Vi är givetvis väldigt stolta över att ha levererat projektets samtliga elektroniska lås.

Inspiration och guider

Vår målsättning är att göra det många gånger svårbegripliga inom elektrisk låsning enkelt för er och hur ni kan dra nytta av dessa produkter i er verksamhet. Med våra noggrant utvalda inlägg och guider kan ni bli bättre informerade om hur ni skyddar er fastighet och er egendom på bästa sätt.

Oavsett om du är en hobbyentusiast eller en professionell entreprenör inom säkerhetsbranschen är denna blogg din perfekta resurs för allt som rör elektriska lås. Våra artiklar täcker olika aspekter av elektriska lås, från grundläggande funktioner till mer avancerade installationsmetoder och säkerhetstips. Vi strävar efter att göra tekniska ämnen begripliga och tillgängliga för alla, oavsett om du är en nybörjare som nyfiket utforskar ämnet eller en person med stor erfarenhet inom fältet som söker mer avancerade tips och tricks.

Vi vill vara din pålitliga källa till kunskap om elektriska lås och hur du bäst använder dem för att säkra ditt hem eller företag. Genom att utforska vårt sortiment av inlägg kommer du att få insikter om olika typer av elektriska lås, tillbehör, kringutrustning och deras respektive fördelar och användningsområden. 

Digitala lås i framtidens bostäder

16 maj 2024
I framtidens bostäder kommer digitala lås att spela en avgörande roll för att skapa säkerhet, bekvämlighet och effektivitet. Genom att integrera avancerad teknologi i låshusen förändras inte bara sättet vi låser och låser upp våra hem på, utan också hur vi kan effektivisera delning av tillträde med vänner, släktingar eller hantverkare.

Dörrautomatik

25 april 2024
Dörrautomatiker, eller automatiska dörrsystem, har blivit en allt vanligare syn både i samhället och på arbetsplatser, inte bara i Skandinavien utan också i hela världen. Deras användning är inte bara en bekvämlighet utan också ett nödvändigt inslag för att säkerställa tillgänglighet, effektivitet och säkerhet på platser där människor rör sig.