Skip to main content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lediga tjänster 0

Nedan ser ni vilka tjänster vi just nu söker men vi välkomnar alltid spontanansökningar, skicka in den till jobb@safetron.com


Nyheter
Merch till sommarens äventyr
12 juni 2024
Förra årets sommar give-aways blev en braksuccé och därför går vi nu all-in! Den 11 juni öppnade vi vår Merch store med en limiterad kollektion av noggrant utvalda SAFETRON merch för sommarens alla äventyr.
Video: Framtidens digitala lägenhetsdörr
13 maj 2024
Vi besökte Nordbygg 2024 och tog en titt på framtidens digitala lägenhetsdörr som Hellbergs Dörrar visade - med lås från SAFETRON
SL620 – en teknisk innovation
27 februari 2024
Varför är SAFETRON SL620 ett av marknadens mest populära eltryckeslås? Vi förklarar innovationen som är SL620.
Vi besöker projekten
Prestigefyllt bostadsprojekt i Stockholm
Det är alltid trevligt att besöka projekten där våra produkter används, vi fick möjligheten att följa med till ett i centrala Stockholm.
Sveriges nordligaste badhus
Idag har vi fått besöka miljardprojektet som är Sveriges nordligaste badhus: Midnattssolsbadet i Kiruna. Vår Jonas Hellström har tillsammans med Caverion i Piteå samarbetat under projekteringsprocessen.
Vi besökte Karlatornet
Idag fick vi chansen att besöka Karlatornet, ett av de största byggnadsprojekten i Sverige. Vi är givetvis väldigt stolta över att ha levererat projektets samtliga elektroniska lås.

Nödutrymningsbeslag

Vi har ett brett sortiment av nödutrymningsbeslag för slagdörrar anpassade för våra elektroniska lås. Nödutrymningsbehör skall enligt standarden SS-EN 179:2008 alltid vara testade tillsammans med det lås som dem avser att öppna.

Våra nödutrymningsbehör är alltid certifierade enligt SS-EN 179:2008.

Ytbehandling

SAFETRON nödutrymningsbehör i 700-serien erbjuds i tre olika ytbehandlingar:

  • Krom
  • Mattkrom
  • Mattsvart

Nickelsäkra

Samtliga ytbehandlingar är dessutom certifierade nickelsäkra enligt SS-EN 1811:2011 och uppfyller därmed EUs nickeldirektiv 94/27/EG. Nödutrymningsbeslag i 700-serien är därför lämplig i offentliga miljöer såsom t.ex. sjukhus och andra vårdmottagningar där hänsyn skall tas till eventuell nickelallergi.  


SAFETRON 5 års garanti

Vi är medvetna om branschens utmaningar i nybyggnadsprojekt där krav finns på längre garantitid. 

Vi vill göra denna process så enkel som möjligt för våra kunder och erbjuder därför 5 års garanti som standard på alla våra produkter. 


Ytbehandlingar

Välj mellan krom, mattkrom och mattsvart.