Skip to main content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lediga tjänster 0

Nedan ser ni vilka tjänster vi just nu söker men vi välkomnar alltid spontanansökningar, skicka in den till jobb@safetron.com


Nyheter
Merch till sommarens äventyr
12 juni 2024
Förra årets sommar give-aways blev en braksuccé och därför går vi nu all-in! Den 11 juni öppnade vi vår Merch store med en limiterad kollektion av noggrant utvalda SAFETRON merch för sommarens alla äventyr.
Video: Framtidens digitala lägenhetsdörr
13 maj 2024
Vi besökte Nordbygg 2024 och tog en titt på framtidens digitala lägenhetsdörr som Hellbergs Dörrar visade - med lås från SAFETRON
SL620 – en teknisk innovation
27 februari 2024
Varför är SAFETRON SL620 ett av marknadens mest populära eltryckeslås? Vi förklarar innovationen som är SL620.
Vi besöker projekten
Prestigefyllt bostadsprojekt i Stockholm
Det är alltid trevligt att besöka projekten där våra produkter används, vi fick möjligheten att följa med till ett i centrala Stockholm.
Sveriges nordligaste badhus
Idag har vi fått besöka miljardprojektet som är Sveriges nordligaste badhus: Midnattssolsbadet i Kiruna. Vår Jonas Hellström har tillsammans med Caverion i Piteå samarbetat under projekteringsprocessen.
Vi besökte Karlatornet
Idag fick vi chansen att besöka Karlatornet, ett av de största byggnadsprojekten i Sverige. Vi är givetvis väldigt stolta över att ha levererat projektets samtliga elektroniska lås.
|

Kolvkontakt ingår som standard med ES17 och ES19

Fr.o.m. 1 januari 2024 levereras våra populära elslutbleck ES17 och ES19 med kolvkontakt (mikrobrytare) som standard – utan extrakostnad.

Elslutbleck från SAFETRON har fokus på hög prestanda, driftsäkerhet och är framtagna för den Skandinaviska marknaden. Samtliga elslutbleck har listtrycksteknik och marknadens lägsta strömförbrukning.

Färre varianter

Förändringen innebär att antalet varianter av ES17 och ES19 kan halveras och att man endast behöver välja om elslutblecket ska ha rättvänd eller omvänd funktion. Få varianter ger högre kostnadseffektivitet vid såväl projektering som installation och lagerhållning.

Levereras med manipulationsskydd

Våra elslutbleck är kompakta i sitt utförande vilket innebär att de passar i marknadens samtliga profilsystem. En följdeffekt av dessa kompakta dimensioner är att våra elslutbleck, likt övriga likvärdiga på marknaden, är så pass små att anslutningskabel blir synlig genom montagestolpens hål för låshusets tryckesfallkolv.

För att motverka detta levereras samtliga elslutbleck i ES17 och ES19 serierna med ett manipulationsskydd som förhindrar åtkomst av anslutningskabel. Den bidrar dessutom till att skapa en mer estetiskt tilltalande installation.

Gå till Elslutbleck ES17Gå till Elslutbleck ES19Gå till kategorisidan