Skip to main content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lediga tjänster 0

Nedan ser ni vilka tjänster vi just nu söker men vi välkomnar alltid spontanansökningar, skicka in den till jobb@safetron.com


Nyheter
Merch till sommarens äventyr
12 juni 2024
Förra årets sommar give-aways blev en braksuccé och därför går vi nu all-in! Den 11 juni öppnade vi vår Merch store med en limiterad kollektion av noggrant utvalda SAFETRON merch för sommarens alla äventyr.
Video: Framtidens digitala lägenhetsdörr
13 maj 2024
Vi besökte Nordbygg 2024 och tog en titt på framtidens digitala lägenhetsdörr som Hellbergs Dörrar visade - med lås från SAFETRON
SL620 – en teknisk innovation
27 februari 2024
Varför är SAFETRON SL620 ett av marknadens mest populära eltryckeslås? Vi förklarar innovationen som är SL620.
Vi besöker projekten
Prestigefyllt bostadsprojekt i Stockholm
Det är alltid trevligt att besöka projekten där våra produkter används, vi fick möjligheten att följa med till ett i centrala Stockholm.
Sveriges nordligaste badhus
Idag har vi fått besöka miljardprojektet som är Sveriges nordligaste badhus: Midnattssolsbadet i Kiruna. Vår Jonas Hellström har tillsammans med Caverion i Piteå samarbetat under projekteringsprocessen.
Vi besökte Karlatornet
Idag fick vi chansen att besöka Karlatornet, ett av de största byggnadsprojekten i Sverige. Vi är givetvis väldigt stolta över att ha levererat projektets samtliga elektroniska lås.
|

SL620 – en teknisk innovation

Varför är SAFETRON SL620 ett av marknadens mest populära eltryckeslås? Kanske för att produkten är konstruerad genom hög innovationsgrad och en lyhördhet mot de utmaningar som marknaden möter. Vår filosofi är enkel, våra produkter ska förenkla våra kunders arbete – i föreskrivning, projektering och vid installation.

SAFETRON SL620 är ett multifunktionellt eltryckeslås med stor flexibilitet. Låset har förändrat marknaden genom dess smarta konstruktion som komprimerar flera låsvarianter i ett och samma låshus.

SL620 är en teknisk innovation som dessutom har fyra unika patent:

✔️Kuggbana
Trycke kopplar direkt utan frispel genom den patenterade kuggbanan. Denna lösning tar dessutom bort ett antal rörliga komponenter som normalt återfinns i eltryckeslås vilket höjer driftsäkerheten.

✔️Funktionsväljare
Den patenterade funktionsväljaren gör omställning av split funktion enklast på marknaden men ger också möjlighet till elektrisk styrning av båda sidor – något som normalt innebär två olika låshus.

✔️Förreglingsmekanism
Den patenterade förreglingen består av endast två rörliga delar och följer dörrens rörelse. Därför behöver den aldrig vändas och inte heller dras in via trycket vilket ger lägre tryckeskraft och en behagligare upplevelse för slutanvändaren.

✔️Justerbar kolvplacering
Fallkolven på SL620 kan genom vår patenterade konstruktion justeras mellan två positioner: Classic och Modern vilket ger en oöverträffad flexibilitet när låset kan användas i såväl nya som äldre dörrmiljöer. 

Klicka här för att gå till SAFETRON SL620, där ni också via snabblänkar kan beställa låset via våra distributörer