Skip to main content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lediga tjänster 0

Nedan ser ni vilka tjänster vi just nu söker men vi välkomnar alltid spontanansökningar, skicka in den till jobb@safetron.com


Nyheter
Merch till sommarens äventyr
12 juni 2024
Förra årets sommar give-aways blev en braksuccé och därför går vi nu all-in! Den 11 juni öppnade vi vår Merch store med en limiterad kollektion av noggrant utvalda SAFETRON merch för sommarens alla äventyr.
Video: Framtidens digitala lägenhetsdörr
13 maj 2024
Vi besökte Nordbygg 2024 och tog en titt på framtidens digitala lägenhetsdörr som Hellbergs Dörrar visade - med lås från SAFETRON
SL620 – en teknisk innovation
27 februari 2024
Varför är SAFETRON SL620 ett av marknadens mest populära eltryckeslås? Vi förklarar innovationen som är SL620.
Vi besöker projekten
Prestigefyllt bostadsprojekt i Stockholm
Det är alltid trevligt att besöka projekten där våra produkter används, vi fick möjligheten att följa med till ett i centrala Stockholm.
Sveriges nordligaste badhus
Idag har vi fått besöka miljardprojektet som är Sveriges nordligaste badhus: Midnattssolsbadet i Kiruna. Vår Jonas Hellström har tillsammans med Caverion i Piteå samarbetat under projekteringsprocessen.
Vi besökte Karlatornet
Idag fick vi chansen att besöka Karlatornet, ett av de största byggnadsprojekten i Sverige. Vi är givetvis väldigt stolta över att ha levererat projektets samtliga elektroniska lås.

Digitala lås i framtidens bostäder

I framtidens bostäder kommer digitala lås att spela en avgörande roll för att skapa säkerhet, bekvämlighet och effektivitet. Genom att integrera avancerad teknologi i låshusen förändras inte bara sättet vi låser och låser upp våra hem på, utan också hur vi kan effektivisera delning av tillträde med vänner, släktingar eller hantverkare.

Vad är fördelarna med digitala lås?

I takt med att vi steg för steg närmar oss en mer digitaliserad värld blir konventionella nycklar allt mer förlegade. Framtida bostäder kommer istället att omfamna digitala lås med öppna armar, vilket inte bara höjer säkerhetsnivån utan också revolutionerar vår boendemiljö på flera sätt.

En av de mest påtagliga förändringarna är den smidighet och bekvämlighet som digitala lås erbjuder. Glömt dina nycklar? Inga problem. Med ett digitalt lås kan du låsa upp din dörr genom en enkel knapptryckning på din mobiltelefon. Detta eliminerar den ständiga oro många känner över att förlora eller glömma nycklar och ger en känsla av frihet och lätthet.

Kontrollera låset från remote

Du sitter på din arbetsplats och ska släppa in en hantverkare, inte heller det något bekymmer. En enkel knapptryckning via mobiltelefonen ger hantverkaren ett tidsbegränsat tillträde där låset och dörrens status loggas för framtida historik.

Digitala lås är en del av smarta hem

Men det handlar inte bara om bekvämlighet; digitala lås öppnar upp för en helt ny nivå av säkerhet. Genom avancerad kryptering blir det betydligt svårare för obehöriga att ta sig in i bostaden. Inte bara det, utan digitala lås kan också integreras med smarta hem-system för att övervaka och rapportera eventuella intrångsförsök i realtid, vilket ger ökad trygghet och kontroll för bostadsägarna.

Den teknologiska utvecklingen stoppar inte där. Med framväxten av Internet of Things (IoT) kan digitala lås integreras med andra smarta enheter i hemmet, vilket möjliggör förändringar och anpassningar baserade på användarens preferenser och rutiner. Dörrar kan låsas automatiskt när du lämnar huset eller öppnas när du närmar dig, allt styrt av din smartphone eller till och med din röst via en virtuell assistent.

Framtidens bostäder kommer också att omfamna hållbarhet och energieffektivitet, och digitala lås spelar en roll även här. Genom att integrera låsen med energihanteringssystem kan bostadsägare optimera användningen av värme, belysning och andra resurser baserat på närvaro och aktivitet i hemmet, vilket minskar onödig energiförbrukning – bra för miljön och plånboken.

Sammanfattningsvis kommer digitala lås att förändra framtidens bostäder genom att erbjuda enastående bekvämlighet, förbättrad säkerhet, smart integration med andra hemteknologier och en ökad fokus på hållbarhet och energieffektivitet. Dessa lås representerar inte bara en teknologisk evolution utan också en förändring i hur vi uppfattar och interagerar med våra hem, vilket skapar en mer anpassningsbar, säker och hållbar boendemiljö för framtida generationer.

Vilka digitala lås erbjuder vi?

SAFETRON 3600 är ett digitalt lås som är anpassat för framtidens lägenhetsdörrar. Låset är motoriserat, d.v.s. den avancerade hakregeln förflyttas blixtsnabbt via en inbyggd motor – men kan fortfarande alltid låsas in och ut via nyckel eller vredet på insidan.

Gå till SAFETRON 3600

Se vårt videoreportage från Nordbyggmässan 2024 där vi tittar på framtidens digitala lägenhetsdörr med SAFETRON 3600:

Inspiration och guider