Skip to main content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lediga tjänster 0

Nedan ser ni vilka tjänster vi just nu söker men vi välkomnar alltid spontanansökningar, skicka in den till jobb@safetron.com


Nyheter
Merch till sommarens äventyr
12 juni 2024
Förra årets sommar give-aways blev en braksuccé och därför går vi nu all-in! Den 11 juni öppnade vi vår Merch store med en limiterad kollektion av noggrant utvalda SAFETRON merch för sommarens alla äventyr.
Video: Framtidens digitala lägenhetsdörr
13 maj 2024
Vi besökte Nordbygg 2024 och tog en titt på framtidens digitala lägenhetsdörr som Hellbergs Dörrar visade - med lås från SAFETRON
SL620 – en teknisk innovation
27 februari 2024
Varför är SAFETRON SL620 ett av marknadens mest populära eltryckeslås? Vi förklarar innovationen som är SL620.
Vi besöker projekten
Prestigefyllt bostadsprojekt i Stockholm
Det är alltid trevligt att besöka projekten där våra produkter används, vi fick möjligheten att följa med till ett i centrala Stockholm.
Sveriges nordligaste badhus
Idag har vi fått besöka miljardprojektet som är Sveriges nordligaste badhus: Midnattssolsbadet i Kiruna. Vår Jonas Hellström har tillsammans med Caverion i Piteå samarbetat under projekteringsprocessen.
Vi besökte Karlatornet
Idag fick vi chansen att besöka Karlatornet, ett av de största byggnadsprojekten i Sverige. Vi är givetvis väldigt stolta över att ha levererat projektets samtliga elektroniska lås.
|

Sveriges nordligaste badhus

Idag har vi fått besöka miljardprojektet som är Sveriges nordligaste badhus: Midnattssolsbadet i Kiruna.

Vår Jonas Hellström har tillsammans med Caverion i Piteå samarbetat under projekteringsprocessen och där projektets elektroniska låsning består av eltryckeslås SAFETRON SL620 i passagedörrar och SAFETRON SL630 i alla tillgänglighetsanpassade dörrmiljöer. 

I badhusprojekt är driftsäkerhet givetvis en väsentlig egenskap men också antikorrosiva egenskaper som våra produkter erbjuder tack vare de rostfria detaljer som både lås och tillbehör är konstruerade av.

Slutblecken som används i projektet är våra slutbleck i 107-serien som är framtagna för Schüco Sverige profilsystem.

Badhuset öppnar för allmänheten i augusti 2024.

Nyhetsarkiv