Skip to main content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lediga tjänster 1

Nedan ser ni vilka tjänster vi just nu söker men vi välkomnar alltid spontanansökningar, skicka in den till jobb@safetron.com


Nyheter

Vi arrangerar teknisk utbildning

19 februari 2024
Häromveckan arrangerade vi en teknisk utbildning för Avarn Security Sverige i Malmö.

Fastighetsmässan Malmö

6 februari 2024
Malmö! Nu är det äntligen dags för mässa igen när Fastighetsmässan Syd går av stapeln nu på onsdag den 7-8 februari.

Siden er nå på norsk!

2 februari 2024
år norske nettside er endelig lansert! Vi har vært lydhøre for våre kunders tilbakemeldinger og derfor er nettsiden raskere og enklere å navigere enn før.
Vi besöker projekten

Prestigefyllt bostadsprojekt i Stockholm

Det är alltid trevligt att besöka projekten där våra produkter används, vi fick möjligheten att följa med till ett i centrala Stockholm.

Sveriges nordligaste badhus

Idag har vi fått besöka miljardprojektet som är Sveriges nordligaste badhus: Midnattssolsbadet i Kiruna. Vår Jonas Hellström har tillsammans med Caverion i Piteå samarbetat under projekteringsprocessen.

Vi besökte Karlatornet

Idag fick vi chansen att besöka Karlatornet, ett av de största byggnadsprojekten i Sverige. Vi är givetvis väldigt stolta över att ha levererat projektets samtliga elektroniska lås.
|

Vi besökte Karlatornet

Idag fick vi chansen att besöka Karlatornet, ett av de största byggnadsprojekten i Sverige. Karlatornet byggs av Serneke och vi är givetvis väldigt stolta över att samtliga elektroniska lås i tornet såväl som i den intilliggande hotell och kontorsfastigheten Podiet är SAFETRON lås. 

Sernekes tekniska avdelning utförde hela låsprojekteringen och i projektet finns våra eltryckeslås SL620, SL630, våra motorlås 6500 och 6600 samt våra elslutbleck ES17, ES19 och ES22. Utöver låshusen har vi även levererat nödutrymningsbeslag i mattkrom samt mattsvart ytbehandling beroende på hyresgästernas önskemål.

Väldigt roligt att få se produkterna installerade i verkligheten där Passera, som är säkerhetsinstallatör i projektet, har gjort ett förstklassigt arbete!

Vill ni läsa mer om vår delaktighet i projektet finns ett fint reportage som SLR skrev förra året att läsa här: 

Säkerhetsinstallatören #4 2022 (SAFETRON – Karlatornet)

Nyhetsarkiv